LottaJarvinen

Keskustanuorena oleminen Tampereella

Olen Tampereella Keskustanuorissa olemisen huomannut olevan huono erilaisuuden takia. Olen erilainen kuin muut epilepsian takia ja muutenkin. Kaikkein vaikeinta on toimiminen ollut erilaisista avioliitoista ja aborteista puhuttaessa kun muut kannattaa ja minä vastustan kun tiedän että ne on vääriä asioita. Kaikissa asioissa olen huomannut että enemmistö kannattaa ja minua ja muita erilaisiin vähemmistöihin kuuluvia ei kuunnella ainakaan vielä. Se on huonointa kun alkoholia kannatetaan ja juodaan vaikka minä en sitä jo lääkkeiden ja muun takia ota vaan otan tavallista kahvia tai limsaa. Minusta parasta minulle olisi vaihtaa kokoomukseen tai rohkeasti kertoa että vastustan kun asia on väärin perusteluineen. Tampereen ympärillä olevissa kunnissa ei ole yhtään keskustanuorten toimintaa eikä edes yhtä keskustanuorten osastoa. Minun mielestäni on hyvä lopettaa julkinen abortin ja muun väärän kannattaminen ja etsiä uusia jäseniä ja yhteistyötä tekeviä järjestöjä tai liittoja. Lisää vaikeutta minulle on nykyisessä sairauslomalla olemisesta kun voin vain etä yhteydellä kokouksia nykyään pitää. Poissaolon pakon takia olen monen uuden hyvän asian Tampereen keskustanuorissa saanut mieleeni, ja niitä on hyvä saada mieleen että on hyviäkin asioita kuten kokouksiin liittyminen ja se ettei paljoa muuta toimintaa ole. Usein olen miettinyt jopa niin että voitaisiin vaikka kirjoittaa johonkin yhdessä Tampereen kokoomusnuorten kanssa, koska heidän kanssaan on eroja vähän. Kaikesta huonosta riippumatta olen keskustanuorissa iloisella mielellä. Epilepsia ja pitkät unet moni on sanonut minulle ottavansa huomioon, mikä tarkoittaa sitä että ei yhdessä yöhön asti istuta jossakin baarissa tai muualla. Harmittaa kun lääkkeet ja väsymys otetaan huomioon muttei vakaumusta ainakaan puhuta samalla lailla. Abortti eli sikiön murhaaminen on niin väärin että en edes halua kannattaa sitä. Väsymys on iso huono asia toimia aktiivisesti Tampereella keskustanuorissa. Pidän keskustanuorissa olemisesta. Poliittinen toiminta on antanut minulle paljon iloa ja voimia. Poliittisesti toimiminen voi paljon väsyttääkin jos on aktiivisena jokaisena päivänä yöhön asti. Kokoomusnuoriin en itse halua siirtyä niiden erilaisen ideologin ja tuntemattomuuden takia, mutta yhteistyötä ehkä joskus teen heidän kanssaan jos muutkin niin haluavat. Jo pelkkä erilainen mielipide voi väsyttää kun sitä muut on erilailla ajatellut.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän viljoh9 kuva
Viljo Heinonen

Kristillisiin varmaan voisit siirtyäkin tai Perussuomalaisiin, jos kerran keskustassakin ahdistaa, vaikka omasta mielihalustasi siellä oletkin. Muissa puolueissa ollaan sinun kannaltasi aivan liian vapaamielisiä

Käyttäjän LottaJrvinen kuva
Lotta Järvinen

Olen keskustassa ja se on minulle oikea. Välillä on ollut vaikeita tilanteita, mutta nykyään olen iloinen keskustanuori. Keskusta on minulle oikea puolue. Ei minua mikään ahdista eikä ole surua kun olen keskustellut kaikesta.Perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit ovat vääriä minulle. Olen erilainen ajattelevasti kuin muut osittain, se ei kuitenkaan haittaa minua. Vaikeat tilanteet ovat muuttuneet helpoiksi Tampereen ja koko Pirkanmaan keskustanuorissa. Kaikista asioista voi kirjoittaa.

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Jos et kirjoittaisi blogiasi yhteen pötköön kuin Jack Kerouac, niin ei olo tuntuisi niin originellilta tai ainakin kirjoitustasi olisi helpompi lukea!

Käyttäjän LottaJrvinen kuva
Lotta Järvinen

Kiitos tiedosta. Jastkossa voin kirjoittaa kappaleita tehden.

Toimituksen poiminnat